свържете се с нас: 0895  67 74 67

почистване на домове

Почистването на дома все по-често затруднява забързания Ви график? Подготвяте грандиозно събитие?Домът ви се нуждае от основно или периодично почистване? Оставяте тази грижа все „за утре“! Стоп: време е за промяна и комфортен живот.

Професионалното почистване от „Клас Перфект“ е гаранция за чистота!

Днес професионалното почистване на домове, офиси, както и други помещения набира все по-голяма популярност. Спестявате от своето време, при това се наслаждавате на отличен резултат с гаранция за качество.Клас Перфект предлага почистване на домове  както за частни лица, така и за корпоративни клиенти. Компанията е ориентирана към клиенти, които се намират на територията на гр.София, но с удоволствие ще обсъдим евентуално сътрудничество с вас, в случай, че живеете в друго населено място.В „Клас Перфект“ можете да поръчате основно,абоманентно или частично почистване на дома.А Вие да се отдадете на почивка със семейството си или делови задачи, а с почистването ще се заемат нашите професионалисти. Създаването на чистота, свежест и ред е наша работа.

Фирма за професионално почистване Клас Перфект предлага следните услуги за частни лица;

  Абонаментно почистване
• Основно почистване на дома
• Измиване на прозорци


Пране на килими и мокети с професионални машини
Почистване и пране на мека мебел, матраци или тапицирани столове
• Почистване на щори
• Измиване на подови настилки
• Полиране на дървени мебели
• Почистване на санитарни помещения
• Почистване след строителни или ремонтни дейности

Фирма за почистване Клас Перфект използва висок клас оборудване за прецизна санитарна дейност, което позволява помещенията и мебелите да бъдат обработвани с напълно безопасни еко препарати, които са напълно безвредни за човешкото здраве и в същото време достатъчно ефективни, за да почистят и хигиенизират дома.
Доверете се на професионализма и лоялното обслужване на служителите от Клас Перфект , за да може да споделите спечеленото време с любимите хора, които се нуждаят от вашето внимание.

УСЛУГИ

ПОЗВЪНЕТЕ НИ

Клас Перфект

гр.София

тел:  0895 67 74 67

 

                     ПИШЕТЕ НИ