свържете се с нас: 0895  67 74 67

Абонаментно почистване

 

Клас Перфект предлага абонаментно почистване на домове и офиси както за частни лица, така и за корпоративни клиенти. Компанията е ориентирана към клиенти, които се намират на територията на София, но с удоволствие ще обсъдим евентуално сътрудничество с вас, в случай, че живеете в друго населено място.В „Клас Перфект“ можете да поръчате почистване на мека мебел, матраци или щори. А Вие да се отдадете на почивка със семейството си или делови задачи, а с почистването ще се заемат нашите професионалисти. Създаването на чистота, свежест и ред е наша работа

.Фирма за почистване Клас Перфект използва висок клас оборудване за прецизна санитарна дейност, което позволява помещенията и мебелите да бъдат обработвани с напълно безопасни еко препарати, които са напълно безвредни за човешкото здраве и в същото време достатъчно ефективни, за да почистят и хигиенизират дома или офиса.
Доверете се на професионализма и лоялното обслужване на служителите от Клас Перфект , за да може да споделите спечеленото време с любимите хора, които се нуждаят от вашето внимание.


УСЛУГИ

ПОЗВЪНЕТЕ НИ

Клас Перфект

гр.София

тел:  0895 67 74 67

                        ПИШЕТЕ НИ